Puncte noifetele.ro

Inchide
Fii vedeta pe noifetele.ro! Cu cat esti mai activa pe site - rezolvand teste, comentand la articole si punand intrebari - cu atat mai multe puncte castigi.
Schimbări în organism în timpul maturizării

Fitness & Nutritie

« INAPOI LA Fitness & Nutr... Articole

Adaugat iulie 10, 2012

Exercitii fizice pentru fete - Pilates

  • Vezi 3369
  • Comenteaza. 3
  • Voteaza

Influenta ciudata a primaverii: din ce in ce mai multe fete la sala de fitness, la piscina si la solar! Ei bine, dupa toata perioada de leneveala, e timpul sa iesim din hibernare!


Ti-ar placea sa faci ceva miscare, dar nu vrei sa te epuizezi. Nu prea te atrage ideea de a transpira din greu, nici macar o data pe saptamana… si totusi, trebuie sa faci ceva pentru tine! E primavara si e nevoie sa intri in ritm! In urmatoarea perioada, vei arata din ce in ce mai mult soarelui …si vrei sa-ti placa si tie ce se vede! Din fericire, exercitiile disponibile in salile de fitness sunt foarte variate si sigur ai de unde alege!


Afla ce poti face! Sigur poti exersa la aparate, aerobic sau pilates, iar un antrenor te poate ajuta sa alegi ce ti se potriveste. Nu uita ca trebuie sa te concentrezi pe calitatea exercitiilor, nu pe cantitate! Noi iti sugeram cele mai populare exercitii, pilates ;)


Pilates este un sistem non-aerobic de exercitii. Ce inseamna asta? In primul rand, se bazeaza pe miscari usoare si precise. E oare posibil sa-ti conturezi silueta miscandu-te incet? Pilates a demonstrat ca da! Exersand cu seriozitate poti sa-ti schimbi forma, sa obtii un abdomen plat si sa scapi de excesul de grasime. Este genul de sport in care importanta este concentrarea, respiratia regulata si miscarea lenta.


Ce poti obtine facand pilates? Este vorba in special de exercitii de intindere, asa ca muschii abdominali vor fi lucrati si intariti, corpul va deveni mai flexibil, mai suplu si tonifiat. Si chiar daca acest stil a fost inventat de un barbat - Humbertusa Joseph Pilates - , chiar la inceputul secolului XX, s-a dovedit a fi perfect pentru corpul flexibil al unei femei din secolul XXI ;)

Inchide
 
 
3
comentarii
dummytest
dummytest
Postat octombrie 24, 2013
12345
Always_Smile
Always_Smile
Postat mai 11, 2013
am incercat sa fac acest lucru timp de ... vreo 15 min . rezultatele s'au vazut imediat .
alexandra1997
alexandra1997
Postat noiembrie 21, 2012
pai cam excesul de grasime ma supara pe mine.. deci o sa incerc ... mersi de sfat

Raporteaza continut necorespunzator

Inchide
Raportarea acestui continut ca fiind necorespunzator va duce la inlaturarea lui definitiva
Always Platinum Collection
Discreet
Vezi intrebarile adresate dermatologilor
Intreaba expertii
Intrebarea de azi
cauta acest quiz si mai multe
cauta acest quiz si mai multe
Test despre exerciţii
bbblink

BeingGirl.com

Inchide

În scopul de a obtine cea mai buna experienta posibila prin utilizarea acestui site web,va
recomandam sa folositi Internet Explorer 7 sau versiuni superioare. Îl puteti
downloada de aici .